Mašinsko pranje cevi

Mašinsko pranje cevi je posebna usluga Top Master Shine servisa za koju garantujemo vrhunski kvalitet i maksimalne rezultate obavljenog posla. Mašine koje koristimo su apsolutno bezbedne, profesionalne mašine čijom upotrebom ne postoji ni najmanja opasnost da bi moglo da dođe do nekog oblika oštećenja cevi.

006 masinsko pranje cevi TOP SHINE

Za razliku od tradicionalnog načina, mašinsko pranje cevi traje kraće, ne ostavlja propuste, cevi su potpuno prohodne nakon intervencije a sam postupak je daleko uredniji. Mašina se može koristiti za odgušenje kanalizacionih cevi, odvodnih kanala, vertikalnih i horizontalnih cevi.

Pomoću nje temeljno se čiste sve masnoće, kamenac i druga prljavština sa zidova cevi. Mašina raspolaže i specijalnim nastavcima kojima se uklanjaju blokade odnosno kabasti materijal koji je izazvao zagušenje u cevima.

Naš servis pruža uslugu mašinskog pranja cevi kako u privatnim, tako i u poslovnim objektima. Pomoću nje čiste se cevi u kupatilima, kuhinjama, odvodnim cevima mašina za pranje veša i sudova, kao i na mestima gde postoje drenažne cevi. Mašinsko pranje cevi posebno je pogodno za odgušenje i čišćenje cevi u hotelima, restoranima, bolnicama.

Zašto je važno da cevi budu čiste

Pored kamenca, rđe i mulja, prljave cevi mogu biti leglo raznih mikroba, algi i bakterija. Stoga je veoma važno periodično izvršiti njihovo temeljno čišćenje i dezinfekciju. Osim toga, ove naslage mogu prouzrokovati i velike gubitke u prenosu energije koji mogu iznositi i do 30%.

Nestručno lice ne može kvalitetno očistiti cevi, posebno ako se zagušenje nalazi na nepristupačnim mestima a može se desiti da se cev i ošteti. Zato pozovite našu ekipu i u rekordnom roku svi vaši problemi sa cevima biće rešeni.

Servis Top Master Shine pored mašinskog pranja cevi, nudi vam i usluge generalnog čišćenja stambenog i poslovnog prostora, mašinskog pranja tepiha, tvrdih podova i nameštaja. Stalnim klijentima uvek odobravamo posebne popuste i pogodnosti. Postanite i vi jedan od njih.

Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija pranja cevi, pozovite nas. U rekordnom roku, doći ćemo do vas i otkloniti sve probleme. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.