Skip to content

CENOVNIK


Najbolje u gradu

Top Master Shine svojim klijentima nudi najkvalitetnije usluga čišćenja i mašinskog pranja u gradu. Za stalne klijente uvek imamo spremne posebne pogodnosti i popuste.

Pogledajte cenovnik naših usluga, pozovite nas i uverite se u kvalitet naših usluga.

Čišćenje zgrada, stambenog i poslovnog prostora

Cena čišćenja zgrada, stanova, kuća, kancelarija i drugog prostora zavisi od više elemenata, kao što su veličina prostora, zaprljanost, da li u pitanju jednokratna usluga ili dugoročna saradnja i slično.

Cena se formira nakon pregleda prostora i dogovora oko svih detalja. Pozovite nas, doći ćemo do vas i izvršiti procenu posla bez ikakve naknade. Spremni smo da izađemo u susret svim vašim zahtevima i dogovorimo najbolje uslove saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Mašinsko pranje tepiha i itisona

Cenu za mašinsko pranje tepiha i itisona formiramo u zavisnosti od kvadrature.

Za veće kvadrature dajemo posebne popuste.

U vašem stambenom ili poslovnom prostoru naša ekipa će efikasno i temeljno očistiti sve vaše tepihe i itisone. Koristimo najsavremenije mašine i opremu, kao i najkvalitetnija sredstva koja tepisima i itisonima vraćaju prvobitnu svežinu i kolorit u punom sjaju.

Mašinsko pranje tvrdih podova

Cena za mašinsko pranje svih vrsta tvrdih podova formira se nakon pregleda prostora odnosno stepena zaprljanosti i kvadrature.

Ukoliko želite da operemo podove u vašem stanu, kući, kancelariji ili drugom poslovnom prostoru pozovite nas radi procene posla. Izlazimo u susret svim vašim željama, dostupni smo za rad i posle radnog vremena, vikendom pa čak i noću.

Mašinsko pranje nameštaja

Cenu mašinskog pranja nameštaja formiramo u zavisnosti od broja sednog mesta.

Za veći obim posla dajemo posebne popuste.