Cenovnik

Najbolje i najpovoljnije u gradu

ciscenje cenovnik TOP SHINE

Top Master Shine svojim klijentima nudi najpovoljnije cene usluga čišćenja i mašinskog pranja u gradu. Za stalne klijente uvek imamo spremne posebne pogodnosti i popuste.

Pogledajte cenovnik naših usluga, pozovite nas i uverite se u kvalitet naših usluga.

Čišćenje zgrada, stambenog i poslovnog prostora

Cena čišćenja zgrada, stanova, kuća, kancelarija i drugog prostora zavisi od više elemenata, kao što su veličina prostora, zaprljanost, da li u pitanju jednokratna usluga ili dugoročna saradnja i slično.

Cena se formira nakon pregleda prostora i dogovora oko svih detalja. Pozovite nas, doći ćemo do vas i izvršiti procenu posla bez ikakve naknade. Spremni smo da izađemo u susret svim vašim zahtevima i dogovorimo najbolje uslove saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Mašinsko pranje tepiha i itisona

Cena za mašinsko pranje tepiha i itisona iznosi 100 po m2.

Za veće kvadrature dajemo posebne popuste.

U vašem stambenom ili poslovnom prostoru naša ekipa će efikasno i temeljno očistiti sve vaše tepihe i itisone. Koristimo najsavremenije mašine i opremu, kao i najkvalitetnija sredstva koja tepisima i itisonima vraćaju prvobitnu svežinu i kolorit u punom sjaju.

Mašinsko pranje tvrdih podova

Cena za mašinsko pranje svih vrsta tvrdih podova formira se nakon pregleda prostora odnosno stepena zaprljanosti i kvadrature.

Ukoliko želite da operemo podove u vašem stanu, kući, kancelariji ili drugom poslovnom prostoru pozovite nas radi procene posla. Izlazimo u susret svim vašim željama, dostupni smo za rad i posle radnog vremena, vikendom pa čak i noću.

Mašinsko pranje nameštaja

Vrsta nameštaja Cena
Ugaona garnitura (do 4 sedna mesta) 1.900,00 din
Ugaona garnitura (5 i više sednih mesta) 2.300,00 din
Trosed/kauč 1.500,00 din
Dvosed 900,00 din
Fotelja 500,00 din
Jastuk veći 200,00 din
Jastuk manji 100,00 din
Tabure 300,00 din
Stolica 250,00 din
Dušek (do 100x190 cm) 1.500,00 din
Dušek (od 100x190 cm) 1.900,00 din

Mašinsko pranje cevi

Mašinsko pranje cevi obavljamo pomoću specijalnih mašina i aparature koje zagarantovano uklanjaju sve nečistoće, masnoće i blokade u vašim vodovodnim i sanitarnim cevima. Cena ove usluge zavisi od obima posla i vremena potrebnog za njegovo obavljanje. Naime, nekada se posao obavi brzi i efikasno, e nekada je potrebno preduzeti posebne radnje da da stanje cevi dovede u optimalno i zadovoljavajuće stanje.

Zato nas pozovite, iznesite nam svoj problem a mi ćemo se u najkraćem roku potruditi da ga otklonimo i to po najpovoljnijoj ceni.