O nama

Profesionalni servis za čišćenje

Top Master Shine - Vaš saveznik za čistoću

Top Master Shine je profesionalni servis koji se bavi uslugama čišćenja stanova, kuća, poslovnog prostora, stambenih zgrada, kao i uslugama mašinskog pranja tepiha, tvrdih podova, nameštaja i cevi.

ciscenje stanova kuca kancelarija

Postojimo više od 15 godina i jedna smo od prvih firmi koja je počela profesionalno da se bavi poslovima čišćenja. Ogromno iskustvo i pedantnost u obavljanju poslova garantuje vam dobro obavljen posao na obostrano zadovoljstvo.

Pri obavljanju poslova koristimo najsavremenije mašine, alate, opremu kao i sredstva za čišćenje renomiranih svetskih proizvođača. Posebno pazimo na zdravlje naših klijenata pa prilikom rada upotrebljavamo samo organska, PH neutralna, antibakterijska i antialergijska sredstva.

Veliki broj zadovoljnih, stalnih klijenata i njihove preporuke svedoče o kvalitetu naših usluga i predanosti poslu koji obavljamo. Angažujte naš tim i uverite se u to.

Naše usluge obuhvataju:

- Generalno čišćenje stambenog prostora

- Generalno čišćenje poslovnog prostora

- Generalno čišćenje zgrada

- Mašinsko pranje tepiha i itisona

- Mašinsko pranje tvrdih podova

- Mašinsko pranje nameštaja

- Mašinsko pranje cevi

Nudimo vam najbolji odnos cene i kvaliteta usluga. Kada je u pitanju čišćenje stambenog i poslovnog prostora, cene se formiraju nakon izlaska na teren i procene obima posla. Nakon toga, od nas dobijate pismenu ponudu u kojoj su precizirani svi detalji posla i ugovorenih obaveza.

Kada su u pitanju usluge mašinskog pranja tepiha, podova, nameštaja i cevi, garantujemo vam najpovoljniju cenu u regionu. Kontaktirajte nas i informišite se o trenutno aktuelnim popustima i akcijama koje vam nudimo.

Zašto da izaberete nas

- dugogodišnje iskustvo u svim poslovima čišćenja;

- kvalitetna sredstva i oprema za čišćenje;

- najsavremenije mašine i alati;

- uigran tim radnika;

- visoki higijenski standardi;

- poštovanje dogovorenih obaveza i rokova;

- pristupačne cene.

Pozovite nas i informišite se o svim detaljima. Izaći ćemo u susret svim vašim potrebama i obaviti posao na najbolji mogući način. Naš cilj je da postanemo vaš stalni partner i maksimalno doprinesemo da vaš životni i radni prostor bude uvek blistav i čist.