Skip to content
Home » Generalno Čišćenje Stambenog i Poslovnog Prostora

Generalno Čišćenje Stambenog i Poslovnog Prostora

  Ukoliko želite besprekorno čist stambeni i poslovni prostor na pravom ste mestu. Top Master Shine je profesionalni servis sa dugogodišnjom tradicijom u čišćenju kuća, stanova, kancelarija i drugog poslovnog prostora. Koristimo najsavremenije mašine i opremu za pranje tepiha, itisona, tvrdih podova, nameštaja.

  Shodno vašim zahtevima i potrebama, nudimo vam najkvalitetnije usluge čišćenja i održavanja prostora uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Procena poslova je besplatna, zato nas pozovite i uz naše usluge uživajte u savršeno čistom domu ili radnom okruženju. Naše usluge obuhvataju:

  Generalno čišćenje kuća i stanova

  Razumemo da se život ubrzao i da veliki broj obaveza ne ostavlja dovoljno prostora za brigu o čistoći stana ili kuće. Zato smo mi tu da se pobrinemo da vaš dom bude čist i uredan, jer to je naš posao. Mi ga obavljamo predano i profesionalno i ne ostavljamo ni najmanju mogućnost za zamerku. Poklonite nam svoje poverenje i dozvolite sebi da maksimalno uživate u čistoći svog doma.

  Ukoliko ste renovirali vaš dom, angažujte nas da ga očistimo u najkraćem roku, kako bi što pre mogli da uživate u vašem novom životnom prostoru.

  Možete nas angažovati jednokratno, mesečno ili nedeljno, onako kako vama odgovara. Koristimo najkvalitetnija sredstva za čišćenje, kao i pomoćni pribor samo za jednokratnu upotrebu (trulex krpe, sunđeri).

  Vodimo računa ne samo o čistoći vašeg doma, već i o vašem zdravlju i upotrebljavamo efikasna ali neagresivna sredstva za čišćenje, neškodiva po ljudsko zdravlje. Ako imate posebne zahteve u pogledu vrste sredstava za čišćenje, rado ćemo vam izaći u susret.

  Sredstva za čišćenje uključena su u cenu usluga.

  Generalno čišćenje i održavanje poslovnog prostora

  Za produktivnost vaših zaposlenih veoma je bitno da rade u čistom i urednom radnom prostoru. Istraživanja pokazuju da je uredno radno okruženje jedan od bitnih elemenata koji utiču na koncentraciju i bolji radni učinak. Pored toga, čist radni prostor ostavlja dobar utisak na vaše poslovne partnere i saradnike. Stoga angažujte naš tim koji će se pobrinuti da se vaši zaposleni maksimalno posvete poslu, a vaši partneri uživaju u prijatnom ambijentu vaših kancelarija.

  U skladu sa vašim potrebama nudimo vam usluge dnevnog, nedeljnog ili mesečnog čišćenja kancelarija, magacina, hala, proizvodnih pogona i radionica. Našu ekipu čini uigran tim radnika koji svoj posao obavlja efikasno, brzo i kvalitetno.

  Pozovite nas i iznesite nam svoje posebne zahteve ukoliko ih imate, a mi ćemo se potruditi da izađemo u susret svim vašim potrebama.