Skip to content
Home » Mašinsko Pranje Tepiha i Itisona

Mašinsko Pranje Tepiha i Itisona

  Za zdravo stambeno i poslovno okruženje

  Tepihe i itisone potrebno je prati najmanje dva puta godišnje. Ukoliko imate malu decu ili u stanu žive starije osobe, kao i u slučaju da neko od ukućana pati od čestih alergijskih infekcija, tepihe i itisone je potrebno prati i više puta godišnje. To je jedini sigurni način da obezbedite zdravlje svoje porodice. Upamtite prljavi tepisi su leglo zaraza. U njima se kriju razne bakterije, virusi, grinje, dlake, perje, polen, izumrle ćelije kože i druge nečistoće.

  Prema jednoj analizi, izrađenoj za potrebe američke studije o neophodnosti čistoće životnog prostora za ljude koji pate od alergija, utvrđeno je da se u prljavim tepisima i itisonima kriju i teški metali koji mogu prouzrokovati i neke teške bolesti. Oni se najčešće unose obućom ali mogu u tepihe dospeti i vazduhom.

  Sve ove nečistoće, vremenom prodiru duboko u tepihe jer se ne mogu potpuno ukloniti običnim usisavanjem. Osim toga, ukoliko pokušate da prljave tepihe i itisone operete u sopstvenoj režiji, rizikujete da prljavštinu utrljate još dublje u unutrašnjost tepiha. To ne samo što je posebno štetno za zdravlje ukućana, već može doprineti ubrzanom propadanju tepiha. Zato je najbolje da pranje tepiha prepustite profesionalnom servisu.

  Mašinsko pranje tepiha i itisona u stambenom i poslovnom prostoru

  Mašinsko pranje tepiha i itisona je najbolji način da iz njih temeljno uklonite sve nečistoće i obezbedite zdravo okruženje za sebe i svoju porodicu. Takođe, naš servis sarađuje sa mnogim firmama. Zato ukoliko je potrebno oprati itisone i podove u vašoj kancelariji i drugim poslovnim prostorijama pozovite nas radi dogovora. Dobiće najkvalitetniju uslugu.

  TopMasterShine servis doći će u vaš stan ili poslovni prostor i u najkraćem roku, detaljno i temeljno oprati vaše tepihe, itisone ili tvrde podove. Posebno ističemo da za sve naše klijente, ostavljamo mogućnost pranja tepiha i nedeljom, posle radnog vremena, pa čak i noću po potrebi. Evo i nekoliko razloga zašto da uslugu mašinskog pranja tepiha i itisona poverite našem servisu:

  • Najsavremenije mašine i oprema za čišćenje tepiha
  • PH neutralna i antibakterijska sredstva za pranje
  • Postojanost boja i očuvanje teksture tepiha
  • Potpuno uklanjanje svih vrsta fleka i neprijatnih mirisa
  • Brza i kvalitetna usluga
  • Ljubazno osoblje
  • Najbolji odnos cene i kvaliteta.

  Pozovite nas radi dogovora. Za stalne klijente uvek imamo spremne posebne popuste i akcije. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.