Skip to content
Home » Mašinsko pranje nameštaja

Mašinsko pranje nameštaja

  Čisto i zdravo za život i rad

  Mašinsko pranje nameštaja je jedini način da ga dobro očistite. Naime, ručno pranje nameštaja je prilično komplikovano. Dešava se, da se nameštaj previše nakvasi pa ga je teško osušiti, a moguće je i da pobuđavi. Takođe, nekada ga je usled nanošenja previše sapunice, gotovo nemoguće isprati. Osim toga, upotreba agresivnih hemijskih sredstava može trajno oštetiti nameštaj. Moguće je da boje izblede, kao i da se mebl na nekim mestima iscepa. Da ne bi došli u situaciju da se i vama to desi, angažujte profesionalce za ovaj posao.

  Svaki nameštaj zahteva dubinsko pranje posle izvesnog vremena korišćenja. U njemu se mogu naći razne vrste prljavština; grinje, bakterije, dlake, polen, mrtve ćelije kože, a u nekim slučajevima i teški metali. Sva ova prljavština ne može se ukloniti običnim, površinskim pranjem i zato je dubinsko čišćenje nameštaja, ultimatum zdravog stanovanja.

  Top Master Shine servis se bavi mašinskim pranjem nameštaja preko dve decenije. Koristima najsavremenije mašine, alate i sredstva za pranje vrhunskog kvaliteta koja vašem nameštaju vraćaju prvobitno svežinu i sjaj. Posle tretmana našeg osoblja, vaš nameštaj će izgledati kao nov. Zato nas pozovite i uverite se u kvalitet naših usluga.

  Šta se podrazumeva pod mašinskim pranjem nameštaja

  Mašinsko pranje nameštaja podrazumeva pranje svih vrsta nameštaja od mebla namenjenih za spavanje i sedenje; garnitura, kreveta, dušeka, jastuka, fotelja, taburea, stolica i slično. Proces traje kratko a nameštaj postaje savršeno čist i mirisan. Sa njega se uklanjaju sve fleka, kolorit se osvežava i iščezavaju svi neprijatni mirisi. Nameštaj se brzo suši i može se nakon kratkog vremena uobičajeno koristiti.

  Dakle u pitanju je dubinsko pranje nameštaja najsavremenijim mašinama i korišćenjem najkvalitetnijih sredstava za pranje. Prljavština iz vlakana se podiže i usisava, a zatim se koriste specijalne emulzije za uklanjanje zaostalih delova prljavštine. Pored čistoće, naš servis vodi računa i o vašem zdravlju, tako da koristimo samo PH neutralna i antialergijska sredstva za pranje vrhunskih proizvođača.

  Mašinsko pranje kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja

  Pored pranja nameštaja u vašem domu, Top Master Shine servis bavi se pranjem kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja. U tu svrhu, vaš poslovni nameštaj možemo oprati posle radnog vremena, vikendom ili u bilo koje vreme koje vama odgovara, pa čak i noću. Ne propustite priliku da po povoljnim cenama i udobnost vašeg radnog prostora podignete na viši nivo.

  Za dugoročnu saradnju svim klijentima nudimo specijalne popuste i bonuse. Zato poverite pranje nameštaja najboljima. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.