Skip to content
Home » Mašinsko Pranje Tvrdih Podova

Mašinsko Pranje Tvrdih Podova

  Da i stari podovi izgledaju kao novi

  Sigurni ste primetili da se vaši tvrdi podovi posle izvesnog vremena sve teže čiste i polako gube prvobitni sjaj. Koliko god često da ih perete, oni izgledaju čisto samo neposredno posle pranja a potom kao da ih niste ni čistili. Verujemo da ste isprobali i sva moguća sredstva za čišćenje tvrdih podova koja se vrte na reklamama. Ali rezultat izostaje. To je zbog toga što vašim podovima treba dubinsko pranje i poliranje profesionalnim mašinama i sredstvima.

  Zato ukoliko želite da vaši tvrdi podovi izgledaju kao novi, pozovite naš servis. Mi smo profesionalci u svom poslu, sa višegodišnjim iskustvom i puno zadovoljnih, stalnih klijenata. Naša reputacija rezultat je kvaliteta naših usluga i ozbiljnosti sa kojom pristupamo svakom poslu.

  Pranje, zaštita i poliranje tvrdih podova

  Naša usluga mašinskog pranja tvrdih podova sastoji se iz nekoliko koraka. To su pregled, usisavanja, dubinsko čišćenje, ispiranje, nanošenje zaštite i poliranje podnih površina. Pre nego što pristupimo pranju vaših podova, potrebno je izvršiti detalj pregled i utvrditi stepen zaprljanosti, odabrati sredstva i najefikasnije postupke za njihove čišćenje.

  Naime, kada su u pitanju reljefni podovi, postoji mogućnost da su se nečistoće duboko zavukle u sitne pukotine i da je potrebno primeniti posebna sredstva za uklanjanje najtvrdokornije prljavštine. Prvo se vrši dubinsko usisavanje kojim se uklanjaju gornji slojevi nečistoće a zatim se pomoću specijalne mašine sa rotacionim četkama i korišćenjem odgovarajućih PH neutralnih sredstava za pranje, vrši njihovo potpuno uklanjanje.

  Podovi se potom ispiraju i pristupa se nanošenju specijalne zaštite. Emulzije koje čine zaštitni sloj na vašim podovima osiguravaju njihov dugotrajni sjaj i blistavost što uz dodatno poliranje doprinosi da i vaši stari podovi ponovo izgledaju kao novi.

  Sam postupak mašinskog pranja tvrdih podova je brz i efikasan a naša ekipa koju čine pravi profesionalci u svom poslu, uigrana i uvek na visini zadatka. Spremni smo da odgovorimo svim zahtevima klijenta, sarađujemo sa velikim firmama i do sada smo u dugogodišnjoj karijeri besprekorno oprali kilometre podnih površina.

  Peremo sve vrste tvrdih podova; mermer, linoleum, drvene, betonske, keramičke podove uz garanciju kvaliteta. Ukoliko želite da i vaši podovi zablistaju kao novi pozovite naš tim.

  Cene formiramo nakon procene kvadrature i površine koju treba očistiti a zatim vam možemo dostaviti u najkraćem roku našu ponudu u pismenoj formi. Sve detalje možemo dogovoriti i usmeno ako vam tako više odgovara.

  Top Master Shine klijenta stavlja na prvo mesto i stoga smo spremni da izađemo u susret svim vašim zahtevima. U skladu sa vašim potrebama, radimo i vikendom, posle radnog vremene, pa čak i noću.

  Stalnim klijentima odobravamo specijalne popuste i akcije. Pozovite nas da se dogovorimo o svim detaljima posla. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam dodatne informacije.